Spotkanie autorskie z Tanyą Valko!

04 06.2019
Godzina wydarzenia: 
18:00
Miejsce wydarzenia: 
MBP, ul. Wyszyńskiego 34
Organizator: 
SAPiK

Miejska Biblioteka Publiczna w Szczecinku, zaprasza na spotkanie autorskie z Tanyą Valko, które odbędzie się 4 czerwca o godz. 18:00.

Tanya Valko – polska pisarka i poetka; arabistka, tłumaczka.

Bibliografia:

Arabska Saga:

2010: Arabska żona,
2011: Arabska córka,
2012: Arabska krew,
2013: Arabska księżniczka,
2016: Arabska krucjata,
2017: Arabski mąż,
2018: Arabski syn,
2019: Arabski raj.

Azjatycka Saga:

2014: Okruchy raju,
2015: Miłość na Bali.

Pozostałe publikacje:

2005: Libia od kuchni,
2006: Życie codzienne w Trypolisie,
2007: Dość odchudzania - czas na dietę,
2007: Sahara: Ocean ciszy,
2007: Nowoczesna książka kucharska,
2013: Zrób mnie młodszą, zrób mnie piękną,
2014: Odchudzająca książka kucharska.